Nieuws

Het laatste nieuws van Sparta Gieten

  • Sparta geeft weer (meer) les vanaf 2024!

    In de week van maandag 8 januari 2024 starten de groepen van maandag, woensdag, donderdag en vrijdag weer. Lijkt het je leuk om te komen sporten (freerunnen, gymmen, conditiegroep, 50+ groep of peutergym) bij Sparta Gieten, of heb je in het verleden gesport en wil je weer meedoen? Geef je dan nu op via deze link of klik op een van de buttons op de website.

  • ALV Sparta 2023

    Op dinsdag 3 oktober 2023 om 20.00 uur is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Samen kijken we terug op een roerig seizoen, maar willen we vooral vooruitkijken naar de toekomst van Sparta Gieten.

    Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het bijwonen van de ALV via info@spartagieten.nl en ontvangen daarna de benodigde documenten.

  • Herstart peutergym oktober 2023!

    Vanaf vrijdag 6 oktober 2023 starten wij de ouder- en peutergym weer op! In gymzaal De Wendeling kunnen peuters met hun ouders komen gymmen van 09.30-10.15 uur en 10.15-11.00 uur o.l.v. Carolien Hoiting. In de les maken kinderen op een speelse manier kennis met de 10 basisvormen van bewegen en worden ze uitgedaagd om samen met een ouder te ontdekken wat ze allemaal kunnen. Ook interesse in onze peutergym? Meld je kind dan nu hier aan voor een proefles!