Vanaf woensdag 19 mei is de binnensport weer open! Dus er kan weer binnen gesport worden bij SPARTA. 

Wel zijn er bepaalde voorwaarden. De kleedkamers zijn gesloten. We verzoeken een ieder de basisregels in acht te nemen en met klachten thuis te blijven. De ouders/ verzorgers worden geacht om niet met hun kind(eren) mee naar binnen te lopen en voor de les bijgevoegde checklist door te nemen. 

 

Basisregels

* heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;

* ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen; 

* vermijd drukte;

* was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;

* personen van 13 jaar en ouder dienen bij aankomst op de sportlocatie een mondkapje te dragen. Zodra de les begint mag deze af;

* na afloop van de sportactiviteit dient iedereen de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaten.

 

 

Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. Natuurlijk ligt alles nog stil maar als de aanvraag nu gedaan wordt, kunnen kinderen en jongeren direct meedoen of blijven meedoen zodra er weer gesport, gedanst of muziek gemaakt mag worden.

Aanmelden kan via kindsupportdrenthe

Vragen bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 via telefoon 085 0862866.

 

Ik wens jullie een goede gezondheid, zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Met hartelijke groet,

Coördinator Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

Koert Thalen

Vanaf 2 jaar kun je meedoen aan de peutergym van Sparta. Ondanks dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, heeft gym een positieve bijdrage aan de motorische ontwikkeling van iedereen. In een veilige situatie leren kinderen hun lichaam te controleren en hun grenzen te verleggen. Ze leren samen bewegen en functioneren in een groep met een vaste structuur en regels, zoals wachten op je beurt.

Tijdens de lessen werken we met het nijntje Beweegdiploma, een beproefde methode waarbij peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen leren. Dat betekent: veel bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, kruipen, springen en rolvormen. Ook gooien, werpen, mikken en vangen komen aan bod. Maar uiteraard staat het plezier centraal!

Interesse? Heeft u interesse in onze les ouder & peutergym? Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.