Stem op je club om samen doelen te bereiken!

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio
een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Natuurlijk doet ook SPARTA mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen de leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Oproep aan alle leden

Het is voor SPARTA belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Sparta gymnastiek vereniging Gieten tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op

www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun! 

 

Vanaf 27 augustus starten we bij Sparta weer met onze lessen in de Wendeling. Vanuit het NOC*NSF en de gemeente Aa en Hunze hebben wij hernieuwde sportprotocollen ontvangen waarmee we aan het werk zijn gegaan.

Hieronder leest u hoe wij invulling geven aan het protocol, wat dit voor u en uw kind betekent en wat u van ons kunt verwachten. Bij het opstellen van dit plan hebben we het ‘Algemeen sportprotocol verantwoord sporten’ en het ‘Binnensportbeleid’ van de gemeente Assen gebruikt als leidraad. Het ontwikkelen van een plan vraagt echter maatwerk. Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van het kabinet en het RIVM en hebben onze activiteiten zo ingericht dat er voor alle sporters, ouders, vrijwilligers en leiding een zo veilig mogelijke situatie ontstaat.

Protocol en werkwijze Sparta binnensporten

Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. Natuurlijk ligt alles nog stil maar als de aanvraag nu gedaan wordt, kunnen kinderen en jongeren direct meedoen of blijven meedoen zodra er weer gesport, gedanst of muziek gemaakt mag worden.

Aanmelden kan via kindsupportdrenthe

Vragen bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 via telefoon 085 0862866.

 

Ik wens jullie een goede gezondheid, zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Met hartelijke groet,

Coördinator Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

Koert Thalen

Vanaf 2 jaar kun je meedoen aan de peutergym van Sparta. Ondanks dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, heeft gym een positieve bijdrage aan de motorische ontwikkeling van iedereen. In een veilige situatie leren kinderen hun lichaam te controleren en hun grenzen te verleggen. Ze leren samen bewegen en functioneren in een groep met een vaste structuur en regels, zoals wachten op je beurt.

Tijdens de lessen werken we met het nijntje Beweegdiploma, een beproefde methode waarbij peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen leren. Dat betekent: veel bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, kruipen, springen en rolvormen. Ook gooien, werpen, mikken en vangen komen aan bod. Maar uiteraard staat het plezier centraal!

Interesse? Heeft u interesse in onze les ouder & peutergym? Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.