Turngala Leek met internationale toppers
 
Het Turngala Leek, dat dit jaar gehouden zal worden op zaterdag 4 november 2017, pakt dit jaar uit met internationale toppers. De engelse europese kampioen bij de dames Ellie Downie zal dit jaar aanwezig zijn bij het gala evenals haar oudere zus Beckie Downie. Beide engelse dames voeren de top van het internationale turnen aan en de organisatie is dan ook zeer blij met hun komst naar Leek.
 
Ook de nationale toppers zullen weer aanwezig zijn zoals Sanne Wevers, die vorig jaar olympisch kampioene op de balk werd, en haar tweelingzus Lieke Wevers die tijdens de olympische spelen in de meerkampfinale stond. Ook de nieuwe nederlandse kampioen bij de dames Tisha Volleman zal aanwezig zijn tijdens het gala. Bij de heren zal Yuri van Gelder zich weer laten zien in de ringen en zullen ook de landelijke toppers Casmir Schmidt en Michel Bletterman van de partij zijn.
 
De shows zullen dit jaar plaatsvinden om 14.00 uur en 19.30 uur en vooraf is het bekende beweegplein weer geopend waar de bezoekers gratis zelf aan de diverse gymnastische disciplines kunnen meedoen.

Zoek jij nog een maatschappelijke stage dit jaar? 

Meld je dan alvast aan bij Sparta!

 

Voor diverse evenementen dit jaar, kunnen we hulp gebruiken. Je kan denken aan hulp bij Wedstrijden, Clubkampioenschappen of de Sparta Uitvoering bijvoorbeeld. 

Interesse? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.