De Udema droge worsten actie is weer begonnen! Jammie, jammie! 

Sponsor SPARTA door droge worsten te kopen. SPARTA kan de opbrengst goed gebruiken. Bij voorbaat dank. 

De actie loopt tot 31 januari 2020. 

Sparta Gieten zoekt gymleid(st)er

In verband met zwangerschapsverlof van onze huidige leiding zijn we vanaf maart 2020 tot aan de zomervakantie 2020 op zoek naar een enthousiaste leid(st)er voor onze gymgroepen en selectieturngroep.
Sparta is een kleine, maar gezellige gymnastiekvereniging in Gieten. Ons aanbod bestaat uit peuter- en kleutergymnastiek, jongens- en meisjes gymnastiek, turnen, conditietraining, bewegen voor ouderen en freerunning. De vereniging telt ongeveer 160 leden.

Gieten ligt op ca. 30 km vanaf Groningen en 20 km vanaf Assen en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

We zoeken iemand voor de gymlessen op donderdagmiddag. Je geeft gymles aan kinderen in de leeftijd van ca. 4 tot 15 jaar, onderverdeeld in vier leeftijdsgroepen, elk van ca. 15-20 kinderen. Daarnaast is er nog een training voor de selectiegroep, welke deelneemt aan regionale recreatieve wedstrijden. Bij alle gymgroepen is een assistent aanwezig. Als laatste les is er nog een uur conditietraining.

Functiebeschrijving:
− Verzorgen van de wekelijkse lessen.
− De lestijden zijn elke donderdag van 14.30 tot 21.15 uur.
− Wedstrijdbegeleiding is zeer gewenst.
− Salaris via CAO Sportverenigingen op basis van ervaring en in overleg. Uiteraard worden je reiskosten ook vergoed. Betaling loopt via een invalcontract bij STK Drenthe.

Functie eisen:
− Je bent enthousiast en inspirerend.
− Je hebt persoonlijke ervaring in het geven van gymnastieklessen aan kinderen.
− Je bent bevoegd voor het geven van sportlessen (minimaal niveau MBO sport of KNGU niveau 3 licentie).

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan uiterlijk 15 december 2019 contact op met onze secretaris Maaike Jongman-Grob (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Gymnastiekvereniging
Sparta Gieten

Vanaf 2 jaar kun je meedoen aan de peutergym van Sparta. Ondanks dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, heeft gym een positieve bijdrage aan de motorische ontwikkeling van iedereen. In een veilige situatie leren kinderen hun lichaam te controleren en hun grenzen te verleggen. Ze leren samen bewegen en functioneren in een groep met een vaste structuur en regels, zoals wachten op je beurt.

Tijdens de lessen werken we met het nijntje Beweegdiploma, een beproefde methode waarbij peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen leren. Dat betekent: veel bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, kruipen, springen en rolvormen. Ook gooien, werpen, mikken en vangen komen aan bod. Maar uiteraard staat het plezier centraal!

Interesse? Heeft u interesse in onze les ouder & peutergym? Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

December 2019: Er is nog plaats voor drie kinderen (en ouder/ verzorger).