Om jullie in de voorjaarsvakantie alvast in beweging te krijgen hebben we een fotospeurtocht door Gieten gemaakt, die jullie per mail hebben ontvangen. Wie alle foto's weet te vinden en ons de oplossing van de puzzel mailt met daarbij een leuke selfie op 1 van de locaties, maakt kans op 1 van de 3 winterverwenpakketten!

Dus doe je best, wij zijn benieuwd naar jullie foto's.

Als bestuur en leiding vinden we het belangrijk dat onze leden kunnen blijven bewegen en daarom starten we vanaf MAART weer met een buitensportaanbod, voor zolang de sporthallen nog gesloten zijn i.v.m. de coronamaatregelen. Dit buitensportaanbod geldt alleen voor de leden t/m 17 jaar.

Op dinsdag is er voor de Freerunners les en op donderdag is er voor de gym- en selectieleden les. Alle lessen worden gegeven op het schoolplein van de Bonnerschool. Er is GEEN toilet beschikbaar en een ieder dient niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les op de locatie te arriveren. 

Let op! Ouders mogen het schoolplein NIET betreden!

Via de mail heeft u een opgaveformulier ontvangen waarmee u uw kind(eren) kunt aanmelden voor het buitensportaanbod. Graag per kind 1 formulier invullen. 

 

Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. Natuurlijk ligt alles nog stil maar als de aanvraag nu gedaan wordt, kunnen kinderen en jongeren direct meedoen of blijven meedoen zodra er weer gesport, gedanst of muziek gemaakt mag worden.

Aanmelden kan via kindsupportdrenthe

Vragen bij voorkeur via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag- en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 via telefoon 085 0862866.

 

Ik wens jullie een goede gezondheid, zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

Met hartelijke groet,

Coördinator Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

Koert Thalen

Vanaf 2 jaar kun je meedoen aan de peutergym van Sparta. Ondanks dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, heeft gym een positieve bijdrage aan de motorische ontwikkeling van iedereen. In een veilige situatie leren kinderen hun lichaam te controleren en hun grenzen te verleggen. Ze leren samen bewegen en functioneren in een groep met een vaste structuur en regels, zoals wachten op je beurt.

Tijdens de lessen werken we met het nijntje Beweegdiploma, een beproefde methode waarbij peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen leren. Dat betekent: veel bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, kruipen, springen en rolvormen. Ook gooien, werpen, mikken en vangen komen aan bod. Maar uiteraard staat het plezier centraal!

Interesse? Heeft u interesse in onze les ouder & peutergym? Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.