Dit jaar zijn er 1528 worsten verkocht met de Udema droge worsten actie. We willen iedereen bedanken voor het (ver)kopen van de worsten! 

 

De kinderen van Sparta kunnen de worsten op dinsdag 11 februari 2020 tussen 18.00 - 19.30 ophalen bij de Wendeling.

De kinderen brengen daarna de worsten rond bij de mensen die de worsten bij hen besteld hebben. 

Vanaf 2 jaar kun je meedoen aan de peutergym van Sparta. Ondanks dat elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, heeft gym een positieve bijdrage aan de motorische ontwikkeling van iedereen. In een veilige situatie leren kinderen hun lichaam te controleren en hun grenzen te verleggen. Ze leren samen bewegen en functioneren in een groep met een vaste structuur en regels, zoals wachten op je beurt.

Tijdens de lessen werken we met het nijntje Beweegdiploma, een beproefde methode waarbij peuters en kleuters op een leuke manier de basis van bewegen leren. Dat betekent: veel bewegingsvormen, zoals klimmen, klauteren, kruipen, springen en rolvormen. Ook gooien, werpen, mikken en vangen komen aan bod. Maar uiteraard staat het plezier centraal!

Interesse? Heeft u interesse in onze les ouder & peutergym? Voor meer informatie of aanmelden voor een proefles kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

December 2019: Er is nog plaats voor drie kinderen (en ouder/ verzorger).