Start gymlessen buiten vanaf donderdag 28 mei 2020 

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe kan helpen als door het coronavirus of andere oorzaak het geld ontbreekt, waardoor kinderen niet kunnen sporten.

Zie kopje NIEUWS voor uitgebreide informatie! 

 

SPARTA 

SPARTA zorgt voor beweging en is voor jong en oud! 

GV Sparta is 112 jaar geleden opgericht in 1907. Sparta heeft een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot een volwaardige sportvereniging met diverse disciplines, zoals:  

Gym

Peutergym 

Gym 50+

Turnen

Freerunnen 

Conditietraining

 

Loop gerust binnen om de sfeer te proeven of om deel te nemen aan de gratis proeflessen. Onder het kopje lesaanbod en lesrooster vindt u informatie over de verschillende disciplines. 

Er wordt regelmatig een digitale nieuwsbrief geplaatst om u te voorzien van actuele informatie. U vindt ons ook op Facebook.

Voor meer informatie over onze vereniging? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

SPARTA AANMELDINGSFORMULIER

Om lid te worden van Sparta kunt u onderstaand formulier invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inleveren op het adres van de ledenadministratie (zie aanmeldingsformulier). 

Sparta aanmeldformulier